Η ορθή λειτουργία της μύτης συνιστά απαραίτητη προϋπόθεση για την εύρυθμη λειτουργία ολόκληρου του αναπνευστικού συστήματος, καθώς φροντίζει να φιλτράρει τον αέρα από βλαβερές ουσίες, ενώ παράλληλα ρυθμίζει την υγρασία αλλά και την ταχύτητα που αυτός εισέρχεται στον οργανισμό.

Ιδιαίτερα, όσον αφορά τα μωρά η απρόσκοπτη λειτουργία της μυτούλας τους είναι αναγκαία καθώς τους πρώτους 4 με 6 μήνες της ζωής τους αναπνέουν αποκλειστικά από αυτή. Για τον λόγο αυτό, η συχνή αποσυμφόρηση της βρεφικής ρινικής κοιλότητας συνεπάγεται και καλύτερη ποιότητα αναπνοής και ύπνου για τα μωρά.

Η χρησιμότητα μιας αποτελεσματικής συσκευής ρινικής απόφραξης είναι συνεπώς ιδιαιτέρως μεγάλη, αφού παγιδεύει τις εκκρίσεις και απομακρύνει τη πλεονάζουσα βλέννα, ανακουφίζοντας με αυτόν τον τρόπο δυσάρεστες μικροενοχλήσεις που ενδεχομένως προκαλούνται από την συμφόρηση.

Στην αγορά διατίθεται πληθώρα προϊόντων ρινικού καθαρισμού με χειροκίνητες αλλά και ηλεκτρικές επιλογές. Ωστόσο η TOMYKA είναι αυτή που λόγω της επαναστατικής λειτουργίας της ξεχωρίζει από τις υπόλοιπες και αποτελεί δικαιολογημένα την καλύτερη επιλογή για γονείς και μωρά.

Χάρη στον εργονομικό σχεδιασμό και την εξειδικευμένη τεχνολογία τους, οι συσκευές ρινικής αποσυμφόρησης TOMYKA εξασφαλίζουν εύκολο, ταχύ, και ανώδυνο καθαρισμό της βρεφικής μυτούλας, ενώ η χρήση τους συνιστάται από τους παιδιάτρους.

Ακολουθώντας τις πλέον σύγχρονες μεθόδους ρινικού καθαρισμού, κάθε τεχνικό χαρακτηριστικό τους έχει αναπτυχθεί με γνώμονα τόσο τη διευκόλυνση του γονέα, εστιάζοντας σε σταθερές λαβές για ευκολία στη χρήση, όσο και στη μείωση της ενόχλησης που υφίστανται τα μωρά, με την επιλογή υλικών υψηλής ποιότητας και μέγιστης αποδοτικότητας.

Ένα επιπλέον στοιχείο που διαφοροποιεί την TOMYKA από τα υπόλοιπα προϊόντα του είδους, είναι τα ειδικά ακροφύσια της. Σχεδιασμένα ώστε να εφαρμόζουν άριστα στις μικρές ρινικές κοιλότητες των μωρών και κατασκευασμένα από σιλικόνη φιλική προς το ευαίσθητο βρεφικό δέρμα, τα ακροφύσια της TOMYKA στοχεύουν στην αποφυγή του ερεθισμού της μυτούλας των μωρών, ενώ η εταιρία διαθέτει ακροφύσια κατάλληλα τόσο για νεογέννητα βρέφη από 0 έως 3 μηνών, όσο και για μωρά μεγαλύτερης ηλικίας.

Παράλληλα, η ένταση των συσκευών είναι ειδικά μελετημένη ώστε να αποφεύγονται τυχόν τραυματισμοί στη μυτούλα του μωρού. Σε αντίθεση με τα περισσότερα αντίστοιχα προϊόντα του εμπορίου, όλες οι συσκευές που φέρουν την υπογραφή της TOMYKA είναι επαναχρησιμοποιούμενες καθώς διαθέτουν ειδικό τμήμα από όπου οι συσσωρευμένες βλέννες μπορούν να αποβληθούν εύκολα, ενώ όλα τα ακροφύσια πλένονται και αποστειρώνονται μέχρι την επόμενη χρήση.

Στα θετικά των συγκεκριμένων συσκευών έρχεται να προστεθεί και η σχεδόν αθόρυβη λειτουργία τους. Χάρη στη προηγμένη τεχνολογία τους, οι συσκευές της TOMYKA λειτουργούν παράγοντας ελάχιστο θόρυβο χωρίς να προκαλούν ανησυχία και εκνευρισμό στα μωρά, διευκολύνοντας με αυτό τον τρόπο και την χρήση τους από τους ενήλικες.

Τέλος, τα προϊόντα της TOMYKA θεωρούνται ιδανικά τόσο για καθημερινή χρήση, όσο και για έκτακτες περιπτώσεις έντονης συμφόρησης ή αυξημένης καταρροής λόγω κρυολογήματος.

Ο συνδυασμός μίας σειράς παραγόντων όπως η ευρεία ηλικιακή εφαρμογή τους από νεογέννητα βρέφη σε μωρά μεγαλύτερης ηλικίας, η σχεδόν αθόρυβη λειτουργία τους, και η ευκολία στη χρήση τους, καθιστούν τα προϊόντα της TOMYKA μοναδικά στην αγορά και δικαίως αναγνωρίζονται ως ο κορυφαίος και αποτελεσματικότερος εξοπλισμός για ζητήματα που σχετίζονται με την ρινική υγιεινή των μωρών.