Για υγιή χαρούμενα μωρά!

Η εταιρεία Tomyka ειδικεύεται στο να παράγει σύγχρονα καινοτόμα προϊόντα για την καθημερινή φροντίδα των μωρών με φυσικό τρόπο. Όλα ξεκίνησαν από την ίδια την ιδρύτρια της εταιρείας, μια μητέρα 3 παιδιών, που πάντα επιδίωκε να βρει πιο σύγχρονες, εναλλακτικές και φυσικές λύσεις για την καθημερινή φροντίδα των μωρών της. Έτσι, με έδρα την Γαλλία ξεκίνησε από το 2000 να παράγει εξειδικευμένα προϊόντα ρινικής αποσυμφόρησης για νεογέννητα και μωρά.
Τα προϊόντα ρινικής αποσυμφόρησης έχουν εξελιχθεί πολύ από τότε, και λαμβάνοντας υπόψιν τις ανάγκες των νέων γονέων, είναι πια πολύ πιο αθόρυβα, εργονομικά, αποτελεσματικά και ασφαλή. Με τέλειο “συνδυασμό” τεχνολογίας και μοντέρνου σχεδιασμού, η Tomyka δικαίως αναγνωρίζεται σήμερα ως ο ειδικός στην ρινική υγιεινή των μωρών.
Στην Ελλάδα, η εταιρεία Biopharm, μέλος του Ομίλου Lelos Group, έχει αναλάβει από το 2016 την αποκλειστική αντιπροσώπευση για την Ελλάδα. Ακολουθώντας την εταιρική φιλοσοφία "Be Happy – Be Healthy", φροντίζουμε να παρέχουμε προϊόντα υψηλών προδιαγραφών, τα οποία τυγχάνουν ευρείας αποδοχής από γιατρούς και φαρμακοποιούς και καθιστούν καλύτερη την καθημερινή ζωή των καταναλωτών.

Επιλέξτε την πρόταση που ταιριάζει σε εσάς και το μωρό σας!